Sfeervolle kerstreizen

   

Kerst is de meest bijzondere tijd van het jaar. We vieren de geboorte van Jezus en het is het feest van warmte, gezelligheid en saamhorigheid. Om de decemberdagen extra bijzonder door te brengen, heeft DrieTour weer een aantal mooie reizen voor u samengesteld.

Ziet u een reis die u aanspreekt? 
Dan kunt u bij het volledige programma op de pagina van de reis bekijken en direct online boeken. Het informatiepakket kunt u ook telefonisch bij ons aanvragen.

U kunt voor al uw vragen natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze reisadviseurs. Zij geven u graag persoonlijk advies. Bel gerust 088 – 31 00 555 of stuur een e-mail naar info@drietour.nl

We hopen u deze winter te mogen verwelkomen tijdens een van onze kerstreizen!


  

Winterse landschappen en gezelligheid 
Wat dacht u van een traditionele witte Kerst in het gemoedelijke Oostenrijk, met een frisse winterse wandeling en een echte arrenslede tocht. Of ga mee naar de gezellige en sfeervolle Duitse kerstmarkten, waar de geur van glühwein en heerlijke baksels u tegemoet komt.
 
Houdt u meer van stedentrips?
Dan is het betoverende Riga een aanrader, waar men elkaar op de twaalf heilige dagen na Kerst iedere dag een cadeautje geeft. En in de keizerlijke stad Wenen proeft u een kerstsfeer uit vervlogen tijden.
 
Liever naar de zon en wat langer weg?
Ook dat kan! Bijvoorbeeld naar Malta, waar verschillende culturen hun schatten hebben achtergelaten, of Lissabon met een indrukwekkende vuurwerkshow waar u een spectaculair oud & nieuw kunt meemaken.

Welke kerstreis u ook kiest… reizen met DrieTour Reizen betekent vooral samen genieten en ervaren! 

  

Wenen 6-daagse kerstreis


Reisnr.: 44041223 | Standplaatsreis, Kerst | Vliegreis
Deelname is nog mogelijk!
Keizerlijk Wenen

Geniet van de kerstdagen in de keizerlijke stad Wenen. De stad van de barok en historische grandeur ademt in deze winterse periode de sfeer van Kerst. Laat u betoveren door de feestelijk versierde straten, gezellige kerstmarkten en de klanken van beroemde componisten als ...Info

Oostenrijk 9-daagse kerstreis Filzmoos


Reisnr.: 44011222 | Rondreis, Kerst, Busreis | Busreis
Deelname is nog mogelijk!
Een witte kerst en winterse landschappen

“I’m dreaming of a white Christmas…” Wie kent dit liedje niet? Velen dromen van een witte Kerst, besneeuwde bergtoppen, witte bossen, de warmte van het knapperend haardvuur en de geur van warme chocolademelk en glühwein. Samen Kerst vieren in een ...Info
Uw zoekopdracht heeft 2 resulta(a)t(en) opgeleverd

Kerstmagazine 2015  

Wilt u het kerstmagazine thuis ontvangen? Vraag 'm gratis aan!

Overzicht reizen  

Boek uw reis online  

Selecteer een reis uit het aanbod op deze pagina en kies een beschikbare vertrekdatum. Vervolgens doorloopt u de diverse stappen op het boekingsformulier. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. 

We nemen uw aanmelding snel in behandeling en sturen u de factuur en verdere gegevens per post toe.

Heeft u behoefte aan meer informatie over een reis of wilt u liever telefonisch boeken? Bel ons gerust op 088 - 3100 555.