Kerstreizen DrieTour Reizen

   

Kerst is de meest bijzondere tijd van het jaar! We vieren de geboorte van Jezus Christus; het feest van het licht. Dorpen, straten en huizen zijn vaak prachtig en sfeervol versierd met feeëriek verlichte kerstbomen en kerststallen. Wat is er fijner om samen Kerst te vieren in een warme en gezellige sfeer? DrieTour Reizen nodigt u van harte uit samen met ons de Kerstdagen in goed gezelschap te vieren.

Ga mee naar de plek waar Jezus is geboren: Bethlehem. Of beleef de speciale kerstsfeer op Malta in kleine kapelletjes met kerststalletjes. Bezoekt u liever een stad? Kies dan voor Praag, Wenen of Bayreuth. Deze steden zijn prachtig versierd en stralen een sprookjesachtige sfeer uit. Zoekt u liever de zon op en wilt u wat langer weg? Reis dan mee naar het Spaanse Andalusië. En dat alles natuurlijk met onze vertrouwde all-in formule. 

Welke kerstreis u ook kiest… reizen met DrieTour Reizen betekent vooral samen genieten en ervaren!

Vroegboekkorting  

Boekt u voor 1 september 2014, dan ontvangt u € 25,- vroegboekkorting.

Brochure Kerstreizen 2014  

Heeft u onze speciale kerstbrochure al in huis? Vraag 'm gratis aan!Of bekijk de brochure online!

Boek uw kerstreis online!  

Selecteer een reis uit het aanbod op deze pagina en kies een beschikbare vertrekdatum. Vervolgens doorloopt u de diverse stappen op het boekingsformulier. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. We nemen uw aanmelding snel in behandeling en sturen u de factuur en verdere gegevens per post toe.

Wilt u eerst meer informatie over een reis of telefonisch boeken? Neem dan contact met ons op via 0343-512844.