Madeira 11-daagse standplaatsreis


Madeira 11-daagse standplaatsreis

Reisnummer: 1075
Reisduur: 11 dagen
Groepsgr. (min/max): 20 /33
Type: Vliegreis
Reiskenmerken:
Aantal hotelverplaatsingen
Mobiliteit
Excursie programma
Madeira 11-daagse standplaatsreis

Magnifiek Madeira
Reis mee naar Madeira, het zonnige eiland met z’n prachtige natuur omringd door een azuurblauwe zee. Haal diep adem en voel de zilte zeelucht uw longen vullen. 

Wie van een afwisselend landschap houdt, moet dit eiland bezocht hebben. Vooral het voorjaar in Madeira, met de aangename temperaturen en de mooie bloemenpracht, is echt genieten.
Ontmoet tijdens deze reis de vriendelijke bevolking en ontdek hoe ze leven. Een bezoek aan de tropische tuin in Monte staat ook op het gevarieerde programma. Of wat denkt u van een afdaling in een rieten mandenslee naar het dorpje Camacha. Een heel avontuur op zich! 

In Porto Moniz kun u genieten van de natuurlijke baden die omringd zijn door spectaculaire lavarotsen. Bewonder het natuurgebied Chão dos Louros dat door Unesco beschermd is of geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf de Encumeadapas. 

Na het natuurschoon sluit uw reis af in Santana, een stad met schattige rood wit geschilderde huisjes. En terwijl u daar aan een heerlijk glaasje Madeira nipt, denkt u: hier zou ik wel willen wonen.


Hoogtepunten
-Funchal 
-Porto Moniz
-Nonnenvallei
-jeepsafari
-Santana 
-kleurige flora en fauna

Wat is en wordt het weer?

Foto's  

Overige informatie