Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Aanvullende informatie

Begeleiding

De reisleiding is verantwoordelijk voor alle organisatorische aspecten, terwijl de verpleegkundige de ‘medische’ begeleiding voor zijn/haar rekening neemt. Hij/zij wordt bijgestaan door een team van vrijwilligers dat assisteert bij de verzorging en het duwen van de rolstoel. U kunt bijvoorbeeld hulp verwachten bij douchen en/of aankleden, aantrekken van steunkousen, eten ophalen bij het buffet e.d. Mensen die dag en nacht volledige verzorging nodig hebben of sondevoeding krijgen, kunnen helaas niet deelnemen aan de reis.

 

Eigen begeleider

Indien u voor een eigen begeleider zorgt die in staat is uw verzorging voor zijn/haar rekening te nemen en uw

eventuele rolstoel in normale situaties kan duwen, heeft hij/zij recht op een korting. Als u geen begeleider kunt

vinden, proberen wij een extra teamlid te vinden. Uw kans op deelname aan de reis is met een eigen begeleider echter groter. Het aantal teamleden vanuit DrieTour is namelijk beperkt.

 

Inschrijfprocedure

Overweegt u om mee te gaan, dan kunt u zich online aanmelden via de site. U ontvangt dan een vragenformulier, dat u z.s.m. moet invullen en terugsturen. De formulieren worden gescreend door een

verpleegkundige. De gegevens blijven uiteraard strikt vertrouwelijk. De verpleegkundige beslist indien noodzakelijk in overleg met u (en eventueel uw eigen arts) of u mee kunt met de reis. Als hij/zij groen licht gegeven heeft, boeken wij u definitief. U ontvangt dan een bevestigingsnota via de mail en op dat

moment gaan de algemene voorwaarden gelden. Deze procedure duurt enige tijd! Aanmeldingsformulieren

worden verwerkt op volgorde van binnenkomst, daarbij rekeninghoudend met beschikbaarheid van 1-persoonskamers en teamleden. Het boeken van een ‘kamer op indeling’ is bij deze reis niet mogelijk.

Als u een eigen reisgenoot heeft, kunt u wel kiezen voor een 2-persoonskamer of 2-persoonskamer met aparte bedden.

Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief