Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Kortlopende reis- en annuleringsverzekering.


Met een gerust gevoel op vakantie gaan kan niet zonder een goede reis- en annuleringsverzekering. DrieTour heeft de reis- en annuleringsverzekering ondergebracht bij Europeesche Verzekeringen. Bij iedere reis is apart de premie voor de reis- en annuleringsverzekering vermeld. Het gaat hierbij om een zgn. kortlopende reis- en annuleringsverzekering die alleen afgesloten wordt voor de genoemde reis.


Premie kortlopende reisverzekering
                                  
De premie per persoon per dag is:                                                    
Europadekking: € 1,92 (= incl. geneeskundige kosten en ongevallen) (dekking voor alle landen van Europa +  de landen die aan de Middellandse Zee grenzen (ook Israël))
Werelddekking: € 3,07 (= incl. geneeskundige kosten en ongevallen) (dekking overige landen)
                                    
Premie kortlopende annuleringsverzekering
Bij de kortlopende annuleringsverzekering heb je de keuze uit twee verzekeringen: een Standaard annuleringsverzekering of een Allrisk annuleringsverzekering. De premies zijn als volgt:

Standaard: 6,65 % van de netto reissom (inclusief 21 % assurantiebelasting)
All-risk: 8,25 % van de netto reissom (inclusief 21 % assurantiebelasting)

De annuleringsverzekering dien je binnen 7 dagen na boeking van je reis af te sluiten. Deze annuleringsverzekering vergoedt de kosten die na annulering verschuldigd zijn. Bovendien geeft de verzekering recht op vergoeding bij af- of onderbreking van de reis.

Uitgebreide polisvoorwaarden van Europeesche reis- en annuleringsverzekeringen worden op aanvraag toegestuurd.

Waarnemer
Als je wilt kun je een (zaak) waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die je taken op je werk waarneemt. Of de persoon die altijd op je huis of huisdier past terwijl je op reis bent. Als je waarnemer iets overkomt, kun je je reis annuleren of vroegtijdig afbreken. Je hebt dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Aanvullende verzekering Geld 
Geld valt niet onder de basisdekking van de reisverzekering. Wil je geld meeverzekeren dan kan dit. Je kunt een geldbedrag van € 500,- bijverzekeren voor € 0,50 per polis of persoon per dag.

Geen poliskosten
Wij berekenen bij het afsluiten van een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering GEEN POLISKOSTEN als je de verzekering afsluit tegelijk met de boeking van de reis. Bij apart afgesloten verzekeringen zijn wij helaas genoodzaakt € 7,- administratiekosten in rekening te brengen. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief