Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Coronavirus

Houd onze website in de gaten. De informatie rondom het Corona-virus wijzigt regelmatig. Hieronder vindt u altijd de meest recente informatie.

 

DrieTour doet er alles aan om geslaagde reizen te organiseren. Helaas is het op dit moment niet mogelijk te reizen. DrieTour voert tot en met dinsdag 26 mei geen reizen uit. Indien u nog geen bericht van DrieTour heeft ontvangen, dan volgt dat zo spoedig mogelijk. Wij nemen per mail of telefonisch contact met u op. Samen met u denken wij graag mee naar een passend alternatief. Mocht er op dit moment geen passende andere reis beschikbaar zijn, dan ontvangt u een Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaling. Het Corona-voucher valt onder de garantiedekking van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).. U bent uw geld dus niet kwijt, maar kan de waarde van het voucher tot één jaar na uitgifte gebruiken om een reis bij DrieTour te boeken.

 

Wij blijven het nieuws en de ontwikkelingen in Nederland en op onze bestemmingen nauwgezet volgen. DrieTour is in haar besluitvorming onder andere afhankelijk van de maatregelen die door de diverse nationale overheden genomen worden. Op dit moment kunnen wij niet verder kijken dan 26 mei 2020. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u, indien u na 26 mei 2020 met DrieTour op reis zou gaan, zich zorgen maakt en ongerust bent of uw reis door gaat. Wij vragen echter om uw begrip en geduld. Indien het voor DrieTour mogelijk is om eerder dan 26 mei een beslissing te nemen over het al dan niet doorgaan van uw reis, dan informeren wij u, maar uiterlijk twee weken voor vertrek.

 

Indien DrieTour genoodzaakt is de reis te annuleren wegens het Corona-virus, dan ontvangt u een Corona-voucher ter waarde van de betaalde reissom die u kunt gebruiken voor de betaling van een vakantie met DrieTour later dit jaar of een reis in 2021. U ontvangt géén geld retour.We vertrouwen er op u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met DrieTour: 088-3100 555.

 

We hebben een pagina ingericht met veelgestelde vragen rondom boekingen en het coronavirus, klik hier.

 

Ook kunt u voor veelgestelde vragen terecht op de website van de ANVR.

Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief