Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Coronavirus

1. Mijn reis vertrekt binnenkort. Wanneer kan ik uitsluitsel verwachten of mijn reis doorgaat?

A.  Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren. Wij volgen daarbij nauwlettend de ontwikkelingen betreffende de maatregelen die de nationale overheden nemen. DrieTour is, voor het al dan niet door kunnen gaan van uw reis, ook afhankelijk van haar leveranciers. Zodra wij uitsluitsel hebben of uw reis al dan niet door kan gaan, informeren wij u direct; uiterlijk binnen 2 weken voor vertrek.
 

2. Mijn reis vertrekt binnenkort. Van DrieTour ontvang ik een verzoek om de restantbetaling te voldoen. Moet ik dat nu wel doen?

A. Ja, indien u een verzoek van DrieTour ontvangt om uw restantbetaling te voldoen, dan dient u dat te doen. Uiteraard houdt DrieTour de ontwikkelingen over de mogelijkheden of de reis door kan gaan goed in de gaten. Alleen indien DrieTour verwacht dat uw reis door kan gaan, wordt een verzoek tot restantbetaling gestuurd. Mocht uw reis door maatregelen van de nationale overheden onverhoopt toch niet door kunnen gaan, dan is uw (aan)betaling verzekerd. U bent uw geld NIET kwijt.

 

3. Ontvang ik mijn reissom dan retour?

A. Voor de waarde van uw (aan)betaling ontvangt u een Corona-voucher waarmee u tot een jaar na uitgifte van de voucher een (aan)betaling kunt doen voor een andere reis met DrieTour. De Corona-voucher valt per direct onder de garantieregeling van de SGR, waardoor u 100% verzekerd bent. DrieTour restitueert uw betaalde reissom niet.
 
4. Wat is een Corona-voucher?

A. De Corona-voucher vertegenwoordigt de waarde van uw (aan)betaalde reissom. Met deze voucher kunt u tot een jaar na uitgifte een andere reis bij DrieTour boeken. Uw (aan)betaalde reissom wordt als het ware dan gebruikt voor de (aan)betaling van uw nieuw geboekte reis. Mocht uw nieuw geboekte reis duurder zijn, dan dient u het verschil bij te betalen. Is uw nieuw geboekte reis goedkoper, dan ontvangt u het verschil retour.
 
5. Wat als mijn reis door kan gaan, maar ik wil zelf niet meer op reis. Kan ik dan kosteloos annuleren?
A. Nee, u kunt niet zelf kosteloos annuleren. Indien DrieTour de door u geboekte reis kan uitvoeren, maar u wilt niet meer op reis, dan kunt u de reis tegen de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden van de ANVR annuleren.

 

 

Ook kunt u voor veelgestelde vragen terecht op de website van de ANVR.

Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief