Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Spanje
Waar wil je heen

NOORD-AMERIKA

De naam Canada stamt af van het indiaanse woord kanata, wat nederzetting betekent. Het land werd al duizenden jaren bewoond door indianen en inuit voordat het vanaf de 15e en 16e eeuw door de Europeanen, met name Fransen en Engelsen, werd verkend en gekoloniseerd. In het westen van Canada is de natuur op zijn mooist, ook is de authentieke indianencultuur hier het best vertegenwoordigd. Tijdens de 15-daagse rondreis reis je over de Sea to Sky Highway en de Icefield Parkway: een ultieme bestemming voor de natuurliefhebber!

Een bijzondere en zeldzame reis om naar uit te kijken: een totale eclips in 2017! In Nederland konden we in 1999 voor het laatst van een bijna totale zonsverduistering genieten. De eerstvolgende totale eclips is in 2135. Gelukkig valt dit natuurverschijnsel al veel eerder op andere plaatsen ter wereld te beleven. Op 21 augustus 2017 is er namelijke een totale zonsverduistering in de Verenigde Staten te zien. Ga mee tijdens deze prachtige reis o.l.v. Jan Adelaar!

Voor de oorsprong van de Salsa muziek moet je naar Cuba! Een eiland vol muziek, natuur, oldtimers, sigaren en gastvrije bevolking. Ontdek tijdens de 15-daagse rondreis de mooiste plekken van het eiland. Start in Havana en beleef de oude stad op haar best en reis naar de vruchtbare vallei van Vinales voor sigarenplantages. Na nog meer culturele en natuurlijke ontdekkingen op het eiland sluit je af in Varadero: oneindige azuurblauwe zee en witte stranden!

Bestemming
Reisduur
Vertrek
Toon meer zoekopties
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief