Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Groepsreizen op maat

Groepsreizen op maat

DrieTour is dé specialist in groepsreizen op maat en organiseert jaarlijks groepsreizen voor kerkelijke gemeenten, parochies, bisdommen, verenigingen, koren, scholen en families. De bestemmingen kunnen variëren van de Bijbelse landen als Israël, Jordanië tot Turkije, Griekenland, maar ook Georgië en Armenië. Sta tussen biddende Joden bij de Klaagmuur, ervaar de stilte van het meer van Tiberias, treed in de voetsporen van de apostel Johannes en volg de route van Paulus of ontdek de vroeg-christelijke periode.

 

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Wij stellen graag uw reis samen: dichtbij of ver weg, voor elk budget, van 2 tot 100 personen en ieder thema. Wij bieden u een zorgeloze reis, van uitstekende kwaliteit en voor een juiste prijs. Dit is inclusief een uitgebreide serviceverlening vóór, tijdens en ná uw reis. Met maatwerk bedoelen we ook echt maatwerk. Alles kan, niets moet! Uw wensen worden van te voren besproken en wij organiseren uw reis.

 

U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze reisspecialisten. Zij geven u graag persoonlijke advies en kunnen een offerte op maat maken. Als u meer informatie wilt, bel 088 - 3100555. 

 

Ontvangt u de informatie liever per post? Vraag dan het informatiepakket op.

Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief