Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Hour of Power conferentie

3-daagse Hour of Power Conferentie

27 – 29 september 2019

Rond het gedachtegoed van Henri Nouwen

De conferentie in 2019

U wordt van harte uitgenodigd de alweer vierde conferentie rond het gedachtegoed van Henri Nouwen mee te maken. De drie vorige conferenties leverden vele positieve en enthousiaste reacties op en werden door de deelnemers bijzonder gewaardeerd. Ook het conferentieteam kijkt hier met warme gevoelens op terug. Vandaar dat op veler verzoek er een vierde editie gaat komen, wederom georganiseerd door Hour of Power en DrieTour en opnieuw in het sfeervolle en comfortabele bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt.

 

In 2018 was het thema “Je bent geliefd” en voor dit jaar hopen wij invulling te geven aan het thema “Wie ben ik?” naar de titel van de unieke bundel met nieuwe teksten en uitspraken van Henri Nouwen. Bijna 23 jaar na zijn overlijden, is spiritueel schrijver Henri Nouwen nog altijd populair en inspireert hij velen. Wereldwijd zijn ruim zeven miljoen boeken verkocht en in meer dan 30 landen vertaald. Eén van zijn bekendste uitspraken is elke zondag bij Hour of Power te horen:


“Je bent niet wat je doet, je bent niet wat je hebt, je bent niet wat anderen van je zeggen.
Je bent Gods geliefde kind.”

 

Voor eenieder die op zoek is naar inspiratie en bezinning en wil leven vanuit het hart in verbondenheid met de ander.

Sprekers

Sprekers zijn Laurent Nouwen (broer van Henri), Tiemen Westerduin (één van Nederlands bekendste christelijke sprekers), Mirjam van der Vegt (schrijfster van een aantal stiltedagboeken en spreker, gespecialiseerd in stilte retraites) en Leo Fijen (verantwoordelijk voor de levensbeschouwelijke programma’s bij KRO-NCRC).


Samen met Jan van den Bosch vertellen zij in een persoonlijk verhaal over wat het gedachtegoed voor hen inhoudt en betekent, waarna er ruimte is voor stille tijd, persoonlijke bezinning of een groepsgesprek.

 

Klik op de verschillende sprekers voor meer informatie over de sprekers!

Programma

Vrijdag 27 september 2019

In de loop van de ochtend wordt u van harte welkom geheten in het bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt. Tijdens het verblijf wordt u gevraagd om mee te helpen tijdens de...

Reacties afgelopen jaren

Reacties van bezoekers in 2018:

 

"Ook ik ben erg blij om te horen dat er volgend jaar weer een Henri Nouwen conferentie zal zijn, want ik wil heel graag komen zo de Here wil. De conferentie heeft mij...

Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief