Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Groepsreizen op maat

Reizen is fantastisch. Verhalen komen tot leven! Samen reizen inspireert, verrijkt en verbindt. Je ervaart en beleeft samen. Je deelt mooie herinneringen en groeit als groep naar elkaar toe. Je bent zomaar op een plek waar geschiedenis is geschreven. Waar verhalen zijn ontstaan die ertoe doen. En in dat verhaal loop je, samen met je mede-reisgenoten rond en maak je deel uit van dat verhaal. Sta tussen biddende Joden bij de Klaagmuur, ervaar de stilte van het meer van Tiberias, treed in de voetsporen van de apostel Johannes, wandel dezelfde weg die Paulus tijdens zijn zendingsreizen heeft gewandeld, ontmoet verschillende volken of beleef een mis in een Armeens-Apostolische kerk; zomaar een greep uit de vele mogelijkheden.

Deskundig advies bij programma opzet
Volledige organisatie van uw reis
Promotionele ondersteuning
Heldere financiële afwikkeling
Uitgebreide training reisleiding
Veilig en vertrouwd op reis

Groepsreizen op maat

DrieTour organiseert jaarlijks vele groepsreizen op maat naar bestemmingen in binnen en buiten Europa. Geen gewone reizen, maar kwaliteitsreizen met een verhaal; geen gewone bestemmingen, maar inspirerende bestemmingen waarbij de Bijbelse bestemmingen niet ontbreken. Dat doen we voor kerkelijke gemeenten, parochies, bisdommen, verenigingen, koren, scholen en families, met een enthousiast en professioneel team met passie voor reizen. Wij richten ons op iedereen die affiniteit heeft met het Christendom in de breedste zin van het woord: protestants-christelijk, rooms-katholiek, evangelisch enzovoort en respecteren ieders overtuiging. Welke signatuur u ook heeft, het team van DrieTour beschikt over uitgebreide kennis van en ervaring met diverse kerkelijke stromingen, waardoor wij in staat zijn uw wensen te vertalen in een reis.

 

Wij helpen u graag uw eigen onvergetelijke groepsreis te organiseren: dichtbij of ver weg, voor elk budget, iedere groepsgrootte en ieder thema. Wij ontzorgen u: vóór, tijdens en ná de reis. En met maatwerk bedoelen we ook echt maatwerk. Alles kan, niets moet! Uw wensen realiseren wij!

 

Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend uw ideeën bespreken? Dat kan! Neemt u contact op met de heer Arie Kammeraat: 088 3100 563 of per mail: A.kammeraat@drietour.nl. Wilt u liever uw ideeën bespreken onder het genot van een kop koffie. Ook dat kan! U bent van harte welkom op ons kantoor in Alphen aan den Rijn, maar komen ook graag bij u langs.

 

Ontvangt u de informatie liever per post? Vraag dan het informatiepakket op.

Lees hier meer over onze oriëntatiereizen

Ieder jaar biedt DrieTour een aantal oriëntatiereizen aan. Tegen een gereduceerd tarief maakt u kennis met de highlights van een bestemming. Zo is het makkelijk om u voor te bereiden op een reis, ideeën op te doen en een goed programma samen te stellen.

 

DrieTour biedt diverse oriëntatiereizen aan naar verschillende bestemmingen. Laat u inspireren en maak kennis met deze landen en thema's.

 

Lees meer

Voorbeeldprogramma's

Om u te helpen en te inspireren bij het voorbereiden van een reis met uw eigen groep hebben we verschillende voorbeeld reisprogramma's online gezet. Op deze pagina's kunt u voor verschillende bestemmingen een uitgebreid dagprogramma en verdere informatie bekijken. Laat u insprireren door de mooie bestemmingen binnen en buiten Europa.

"Samen op reis, dat is een boeiend avontuur. De gezamenlijke reiservaringen blijken ook later thuis te verbinden."

Piet van Midden - Reisleider
Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief