Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Reizen op maat, vanaf twee personen

Wilt u met uw eigen groep, op uw eigen manier, met uw eigen wensen op reis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jaarlijks organiseren wij meer dan 150 groepsreizen. We hebben ruime ervaring en denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw reis onvergetelijk wordt. We gaan door tot het helemaal naar uw wens is.

Heldere, financiële afwikkeling
Promotionele ondersteuning
Professionele hulp voor reisleiding
Volledige organisatie van uw reis
Specialist in groepsreizen
Wij denken graag creatief met u mee

Meer weten?

DrieTour is dé specialist in groepsreizen op maat en organiseert jaarlijks groepsreizen voor kerkelijke gemeenten, parochies, bisdommen, verenigingen, koren, scholen en families. De bestemmingen kunnen variëren van de Bijbelse landen als Israël, Jordanië tot Turkije, Griekenland, maar ook Georgië en Armenië. Sta tussen biddende Joden bij de Klaagmuur, ervaar de stilte van het meer van Tiberias, treed in de voetsporen van de apostel Johannes en volg de route van Paulus of ontdek de vroeg-christelijke periode.

 

Lees meer

Lees hier meer over onze oriëntatiereizen

DrieTour biedt diverse oriëntatiereizen aan naar verschillende bestemmingen. Laat u inspireren en maak kennis met deze landen en thema's.

 

Lees meer

Voorbeeldprogramma's

Om u te helpen en te inspireren bij het voorbereiden van een reis met uw eigen groep hebben we verschillende voorbeeld reisprogramma's online gezet. Op deze pagina's kunt u voor verschillende bestemmingen een uitgebreid dagprogramma en verdere informatie bekijken. Laat u insprireren door de mooie bestemmingen binnen en buiten Europa.

"Samen op reis, dat is een boeiend avontuur. De gezamenlijke reiservaringen blijken ook later thuis te verbinden."

Piet van Midden - Reisleider
Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief