Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Israël - desert2
Uw reis,
onze zorg!
ons aanbod

Reizen op maat, vanaf twee personen

Wilt u met uw eigen groep, op uw eigen manier, met uw eigen wensen op reis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jaarlijks organiseren wij meer dan 150 groepsreizen. We hebben ruime ervaring en denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw reis onvergetelijk wordt. We gaan door tot het helemaal naar uw wens is.

Wij denken graag creatief met u mee
Specialist in groepsreizen
Volledige organisatie van uw reis
Professionele hulp voor reisleiding
Promotionele ondersteuning
Heldere, financiële afwikkeling

Meer weten?

Groepsreizen op maat

DrieTour is dé specialist in groepsreizen op maat en organiseert jaarlijks groepsreizen voor kerkelijke gemeenten, parochies, bisdommen, verenigingen, koren, scholen en families. De bestemmingen kunnen variëren van de Bijbelse landen als Israël, Jordanië tot Turkije, Griekenland, maar ook Georgië en Armenië. Sta tussen biddende Joden bij de Klaagmuur, ervaar de stilte van het meer van Tiberias, treed in de voetsporen van de apostel Johannes en volg de route van Paulus of ontdek de vroeg-christelijke periode.

 

Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Wij stellen graag uw reis samen: dichtbij of ver weg, voor elk budget, van 2 tot 100 personen en ieder thema. Wij bieden u een zorgeloze reis, van uitstekende kwaliteit en voor een juiste prijs. Dit is inclusief een uitgebreide serviceverlening vóór, tijdens en ná uw reis. Met maatwerk bedoelen we ook echt maatwerk. Alles kan, niets moet! Uw wensen worden van te voren besproken en wij organiseren uw reis.

 

U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze reisspecialisten. Zij geven u graag persoonlijke advies en kunnen een offerte op maat maken. Actuele data van de inspiratiemiddagen vindt u onderaan deze pagina of als u meer informatie wilt, bel 088 - 3100555. 

 

Ontvangt u de informatie liever per post? Vraag dan het informatiepakket op.

 

Wilt u ervaren hoe zo’n groepsreis in het echt is? Dan nodigen we u graag uit voor een van onze oriëntatiereizen. U kunt kiezen uit de bestemmingen Armenië en Georgië, Griekenland, Israël, Jordanië, Malta en Turkije. Zo krijgt u een uitstekend beeld hoe uw eigen reis er uit zou kunnen zien. Het huidige aanbod, vindt u hieronder.

"Samen op reis, dat is een boeiend avontuur. De gezamenlijke reiservaringen blijken ook later thuis te verbinden."

Piet van Midden - Reisleider
Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief