Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Oriëntatiereizen

DrieTour biedt diverse oriëntatiereizen aan naar verschillende bestemmingen. Laat u inspireren en maak kennis met deze landen en thema's. 

 

Maak kennis met een land

Ieder jaar biedt DrieTour een aantal oriëntatiereizen aan. Tegen een gereduceerd tarief maakt u kennis met de highlights van een bestemming. Zo is het makkelijk om u voor te bereiden op een reis, ideeën op te doen en een goed programma samen te stellen.

Organiseert u binnen twee jaar een groepsreis via DrieTour, dan ontvangt u een gedeelte van de reissom retour. Het aanbod aan oriëntatiereizen is onder aan de pagina te vinden.

Voorwaarden

  • Deelname is mogelijk als u een groepsreis op maat naar één van de aangeboden bestemmingen wilt organiseren via DrieTour;
  • De door u te organiseren groepsreis (vanaf 10 personen) vindt plaats in 2021 of 2022;
  • Aan deelname zijn kosten verbonden. De reissom staat vermeld bij de betreffende reis. Het is mogelijk een tweede persoon mee te laten reizen, waarvoor een toeslag geldt. Die toeslag staat ook bij de betreffende reis vermeld.
  • Als u in 2021 of 2022 een groepsreis op maat naar de bezochte bestemming via DrieTour realiseert, ontvangt u na afloop van die reis eenmaal de kosten van de gemaakte oriëntatiereis terug. Het terug te ontvangen bedrag is gepubliceerde reissom voor de eerste persoon (excl. toeslagen voor gebruik eenpersoonskamer etc.). De reissom van uw eventuele medereiziger wordt niet gerestitueerd.
  • Bovenstaande geldt ook, als u in de genoemde jaren een groepsreis op maat via DrieTour organiseert naar een andere bestemming dan die met een oriëntatiereis wordt bezocht;
  • Als er geen groepsreis op maat via DrieTour wordt gerealiseerd wordt de betaalde reissom voor de oriëntatiereis niet terugbetaald. Dit geldt ook als u wel een groepsreis organiseert, maar deze niet doorgaat wegens bijv. een te gering aantal deelnemers.
  • Voor alle oriëntatiereizen geldt een minimaal aantal deelnemers. Wanneer een reis onverhoopt niet door kan gaan, zal DrieTour u tijdig informeren en proberen een alternatief aan te bieden. Als er geen alternatief is, of het geboden alternatief is niet acceptabel, wordt de reissom volledig gecrediteerd.
  • Op onze oriëntatiereizen zijn de boekings- en annuleringsvoorwaarden van DrieTour van toepassingen, zoals vermeld op de website.
Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief