Neem contact met ons op

Telefonisch

088 3100 555

Email

info@drietour.nl
Daarom DrieTour
  • Gevarieerde programma's
  • Duidelijke en eerlijke prijzen
  • Bevlogen reisleiders
  • Aandacht voor mens & milieu
  • Lokale ontmoeting
  • Respect voor iedereen

Beste DrieTour reiziger,

Het jaar 2021 is (bijna) ten einde. Het was net als 2020 een jaar dat in het teken van Corona stond. Een jaar waarin iedereen er in meer of mindere mate mee te maken heeft gehad. We hopen dat het goed met u gaat.  

Ondertussen hebben we niet stilgezeten. We hebben een nieuw reserveringssysteem, onze website is verbeterd en we hebben diverse webinars georganiseerd. Maar we hebben als gevolg van Corona helaas ook keuzes moeten maken. Zolang reizen nog maar beperkt mogelijk is, zullen wij ons voorlopig richten op onze maatwerkreizen. Dit betekent dat we onze website zullen gaan aanpassen en dat er -in ieder geval de komende tijd- geen reizen meer op de website komen te staan waarop u rechtstreeks kunt intekenen.

Dit betekent uiteraard niet, dat u niet meer met DrieTour op reis kunt. We zullen u middels nieuwsbrieven op de hoogte houden van de reizen waarop u kunt intekenen. Uw vertrouwde reisleiders organiseren en leiden nog steeds mooie reizen, waar we u graag van op de hoogte houden via de nieuwsbrieven en waarvoor u zich kunt inschrijven.  In deze nieuwsbrieven vindt u dan een linkje naar de reis en zo kunt u zich alsnog online inschrijven. Maar bellen mag natuurlijk ook. Uiteraard kunt u ook naar het online reisaanbod van onze zusterorganisatie Beter Uit kijken. Ook hier bent u van harte welkom op de reizen.

Natuurlijk doen we niets liever dan mooie reizen samenstellen en organiseren. Daar zijn we goed in en dat blijven we ook doen. En we hopen dan ook van harte dat we u komend jaar weer op een van alle reizen mogen begroeten. En laten we hopen dat de wereld zich steeds weer een beetje meer zal openen voor ons, want Israël, Jordanië, Griekenland, Suriname, Armenië etc. wachten op u en willen u graag verwelkomen!

Uw DrieTour Team