Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Rome met Ds. P. Vernooij

5 dagen

Bijbelse groepsreis, Vliegreis

Rome is een van boeiendste steden ter wereld. Geniet van al het moois dat u hier zowel boven- als ondergronds aantreft. U beklimt de koepel van de St. Pieter, maar daalt ook af in de Catacomben van San Callisto. Daar tussendoor bezoekt u talrijke andere beroemde bezienswaardigheden, zoals het Vaticaans Museum, Colosseum en St. Paulus buiten de Muren en beleeft u het levendige en sfeervolle straatbeeld, waardoor Rome elk moment van het jaar weet te boeien! DrieTour is al jaren dé Rome specialist en weet als geen ander de weg in de ‘eeuwige’ stad. Voeg daar een dichtbij het Vaticaan gelegen hotel, afwisselend programma, ervaren gids en prima maaltijden aan toe, en uw reis is compleet!

Programma

DAG 1, maandag 31 mei: vertrek naar Rome

Na aankomst in Rome heeft u een transfer naar uw hotel op steenworp afstand van het Pietersplein. Na het inchecken kunt u met uw reisleider Vaticaanstad verkennen.

Diner in een restaurant in de directe omgeving van het hotel.

 

DAG 2, dinsdag 1 juni: Vaticaanstad

De gehele dag op stap met uw gids. In de ochtend bezoekt u met hem de imposante St. Pieter met z’n vele schatten van kunstenaars als Bernini en Michelangelo. Vanaf de koepel hebt u een prachtig uitzicht over de eeuwige stad. Een schitterende kennismaking met deze fascinerend stad!

's Middags wordt het programma vervolgd met een bezoek aan het Vaticaans Museum en de wereldberoemde Sixtijnse kapel. Tot slot van deze dag leidt Kees van Duin u rond in de Kerk der Friezen. Diner weer in een lokaal restaurant.

 

DAG 3, woensdag 2 juni: Klassiek Rome en St. Jan van Lateranen

In de ochtend maakt u kennis met het klassieke Rome. Onder leiding van uw gids verkent u de Palatijn, een van de zeven heuvels, waarop Rome gebouwd werd. Vanaf hier hebt u een prachtig uitzicht over het klassieke Rome. U daalt af naar het indrukwekkende Forum Romanum en het Colosseum.

Na de middag wandelt u naar de basiliek St. Jan van Lateranen, de bisschopskerk van Rome, en bekijkt u de er tegenover gelegen Scala Santa (Heilige Trap). Per touringcar terug naar uw hotel.

 

DAG 4, donderdag 3 juni: Joods Rome, Piazza Navona en Villa Borghese

Wandelend langs de Tiber naar de joodse wijk. Hier volgt een rondleiding , die wordt verzorgd door een Engelssprekende gids. Te voet vervolgt u uw weg  richting Pantheon en Piazza Navona om uit te komen op het Piazza del Popolo. Wanneer u dat wilt u kunt na een korte klim het enorme stadspark, Villa Borghese, in. Een groene oase in het hart van de stad. Daarna wandelen we weer terug  naar het hotel.

 

DAG 5, vrijdag 4 juni: in het spoor van Paulus en terug naar huis

Na het ontbijt uitchecken en per touringcar naar de Via Appia Antica voor een rondleiding door de Catacomben van San Callisto. De dag gaat verder met bezoeken aan de basiliek van Paulus buiten de Muren met het graf van de apostel en Tre Fontane, de plaats waar Paulus volgens de overlevering zou zijn onthoofd. De dag eindigt op de luchthaven van Rome. 

Accommodaties

Casa Ravasco San Pietro

Verblijf in Casa Ravasco San Pietro , een prettige kloosteraccommodatie op steenworp afstand van de...

Casa Ravasco San Pietro

Verblijf in Casa Ravasco San Pietro , een prettige kloosteraccommodatie op steenworp afstand van de Sint Pieter. Verblijf in moderne, gerenoveerde kamers met een eigen terras of balkon, waarvan een aantal met uitzicht op de koepel van de Sint Pieter! In een gezellige kleurrijke ontbijtzaal serveert men een uit

terug
Data & prijzen
Vertrek
Reisleider(s)
 
Status
Prijs
31-5-2021
 
Te boeken
1.030,-
Houd me op de hoogte
Prijsinformatie

Inbegrepen

 • Retourvliegreis Amsterdam – Rome per KLM (incl. heffingen)
 • Handbagage, max. 8 kilo
 • Transfers luchthaven – hotel bij aankomst en vertrek en touringcar op dag 3
 • 4 nachten verblijf op basis van een tweepersoonskamer met bad of douche en toilet en ontbijt
 • 4x diner in een lokaal restaurant
 • Toeristenbelasting
 • Nederlandssprekende gids (behalve voor Joods Rome)
 • Entrees
 • Fooien

Niet inbegrepen

 • Toeslag eenpersoonskamer € 100,=
 • Toeslag ruimbagage KLM (1 stuks, max. 23 kilo) € 50,= per persoon
 • Lunches
 • Diner op vrijdag
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Calamiteitenfonds

Het minimum aantal deelnemers voor deze reis is 14 personen.

 

Reissom per persoon

Van 14 – 18 deelnemers: € 1030,=

Van 19 – 22 deelnemers: € 981,=

Van 23 – 26 deelnemers: € 970,=

Van 27 – 30 deelnemers: € 942,=

 

Vluchtinformatie

Volgt later

Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief