Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Winterse sferen....

8 dagen

Winter, Groepsreis vanuit één hotel, Busreis

Wie houdt er niet van de wintersfeer; een witte wereld op de bergtoppen, knisperend haardvuur, mooi verlichte dalen en dorpjes en heerlijk eten! Ook dit jaar organiseert DrieTour samen met uw vertrouwde reisleiders Hans Romeijnsen en Ingrid Boer een winterreis naar het knusse dorpje Egg in Vorarlberg in Oostenrijk.  De familie Sutterlüty heet u van harte welkom in het sfeervolle hotel Falken. Van hieruit maken we allerlei leuke excursies. We gaan o.a. met een gondel omhoog de bergen in, maken een arrensledetocht en wandelen door het besneeuwde landschap en genieten van prachtige vergezichten. Zelfs een spectaculaire treinreis in de omgeving van Alpenzell in het naburige Zwitserland staat op het programma. Gaat u ook weer mee?

Programma

Dag 1, zaterdag 16 januari

We vertrekken vanuit Veenendaal om 06.00 uur. U kunt hier gratis binnen parkeren en eventueel ook vooraf overnachten. Vervolgens stoppen we in Duiven aan de A12, waar u ook bij van der Valk kunt parkeren en ook overnachten. Daarna reizen we naar onze eindbestemming Egg in Vorarlberg.

 

Dag 2, zondag 17 januari

’s Morgens na het ontbijt houdt uw reisleider een samenkomst in het hotel. Indien mogelijk kunt u ook de dienst bijwonen in de lokale kerk. Maakt u ’s middags eens een heerlijke wandeling in de omgeving van het hotel.

 

Dag 3, maandag 18 januari

Een eerste dag om op verkenning te gaan. De gondel brengt ons omhoog naar de besneeuwde toppen vanwaar we een prachtig uitzicht hebben op de omringende bergen en de Bodensee. ’s Middags staat een mooie wandeling rondom Sibragtsfall op het programma. U wandelt door het witte winterlandschap, weilanden en bossen. En zijn diverse routes mogelijk; van een wandeling in het dorp tot een langere wandeling langs de paden. Hoe dan ook; stap voor stap komt u bij uw bestemming en kunt u genieten van alles wat u onderweg ziet.

 

Dag 4, dinsdag 19 januari

De voeten kunnen even tot rust komen. We maken een mooie bustocht door het prachtige gebergte van het Bregenzerwald; onderweg ontdekt u de veelzijdige natuur, cultuur en historie, waar traditie hoog in het vaandel staat. De tocht eindigt in het authentieke dorpje Warth waar we wederom gaan wandelen.

 

Dag 5, woensdag 20 januari

Een bijzondere dag. Vandaag gaan we naar Zwitserland. Hier maken we een spectaculaire rit met een tandradtrein. Laat uw blik uit het raam dwalen en geniet van de sprookjesachtige vergezichten.

 

Dag 6, donderdag 21 januari

Vandaag brengt de gondel ons weer omhoog, voor een andere blik op de bergen en dalen van Vorarlberg. Boven op de toppen maken we een vlakke wandeling in de sneeuw.

 

Dag 7, vrijdag 22 januari

Hochhaderich is vandaag ons doel, nog zo’n fantastisch dorp. Ook hier maken we een prachtige wandeling. En dan sluiten we de reis af met de traditionele arrensledetocht, waar we het witte landschap aan ons voorbij laten glijden.

 

Dag 8, zaterdag 23 januari

We nemen afscheid van de familie Sutterlüty en beginnen na het vroege ontbijt aan de terugreis. Onderweg genieten we van een smakelijke afscheidslunch. In het begin van de avond hopen we weer aan te komen in Nederland.

Accommodaties

Gasthof Falken

Het eenvoudige en gemoedelijke Gasthof Falken in Großdorf ligt in het fantastische Bregenzerwald...

Gasthof Falken

Het eenvoudige en gemoedelijke Gasthof Falken in Großdorf ligt in het fantastische Bregenzerwald. Het is de ideale uitvalsbasis om de omgeving van het Bregenzerwald te ontdekken. Het gasthof heeft een eigen restaurant waar dagelijks heerlijk wordt gekookt.

De kamers zjjn van alle gemakken voorzien en hebben alle een balkon.

terug
Data & prijzen
Vertrek
Reisleider(s)
 
Status
Prijs
16-1-2021
Ingrid Boer-Wold
Te boeken
1.075,-
Houd me op de hoogte
Prijsinformatie

Inbegrepen

  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • 7 overnachtingen op een tweepersoonskamer in hotel Falke
  • Ontbijt, lunch, diner
  • Excursie- en entreegelden
  • Fooien
  • DrieTour Reisleiding

Niet inbegrepen

  • Toeslag 1-persoonskamer 49,-
  • Overige optionele excursies
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Calamiteitenfonds

Overige informatie

De minimale groepsgrootte is 20 personen.

 

Busopstapplaatsen (wijzigingen onder voorbehoud)

- Veenendaal (parkeerplaats Van der Valk Hotel)

- Duiven (parkeerplaats Van der Valk Hotel)

Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief