Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wat maakt cruisen zo bijzonder?

Een drijvend vakantieresort

Een cruiseschip is als een groot drijvend vakantieresort. Aan boord geniet je van deluxe en comfort van een sterrenhotel en heb je keuze uit verschillende activiteiten. De meeste cruiseschepen zijn uitgerust met verschillende restaurants, bars, casino, zwembaden, jacuzzi, spa, fitness, winkels, theater, cinema,... Moderne cruiseschepen zijn zeer goed ingedeeld, waardoor er veel ruimte wordt gecreëerd. Het interieur is smaakvol ingericht met oog voor detail en design. Tijdens je cruisevakantie word je in de watten gelegd door vriendelijke en goed opgeleid personeel.

 

Een waaier aan bestemmingen

Zowat overal ter wereld kan je een cruise maken. De populairste vaargebieden zijn de Carribean en de Middellandse Zee. De laatste jaren vinden steeds meer passagiers hun weg naar bestemmingen als Alaska, Noord-Europa, het Midden-Oosten en Azië. Elk vaarschema biedt een waaier aan bestemmingen en tijdens je cruisevakantie bezoek jeelke dag een andere plaats. En toch hoef je maar 1 keer je koffer in en uit te pakken! Je hotel reist met je mee.

Boeiende excursies en activiteiten

 

Aan boord van een cruiseschip heb je elke dag een ruime keuze uit verschillende activiteiten. Van ontspanning tot sport. Van culinaire verwennerij tot top-entertainment. Tijdens je bezoek aan land kan je dan weer genieten van boeiende excursies en uitstappen. Deze kan je volledig vrij zelf invullen of boeken via de rederij.

Voor ieder wat wils

 

Door de toegenomen populariteit van cruises bestaan er ondertussen verschillende cruise vakantieformules. Van chique formeel over casual tot leisure en informeel. Vaak hanteren rederijen een mix van verschillende formules. Een cruise is geschikt voor jongeren, ouderen, koppels, singles of families met kinderen. Voor ieder wat wils dus! Het gevoel van vrijheid.

 

In de film Titanic schreewt acteur Leonardo Di Caprio "I'm the king of the world", terwijl hij op de boeg van het schip staat. Wanneer je zelf op het dek van een cruiseschip op volle zee hebt gestaan, de zilte zeelucht hebt geproefd en gevoeld en weet hoe het klinkt als de schuimende golven tegen de boeg slaan, dan weet je wat vrijheid is.

 

Tekst: Marlies Schellevis - productmanager DrieTour

Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief