Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Hier staan wij voor!

DrieTour is al ruim 35 jaar specialist in het organiseren van groepsreizen. Geen gewone reizen, maar kwaliteitsreizen die verdiepen, inspireren en verrijken. Reizen met een Verhaal. En geen gewone bestemmingen, maar bijzondere bestemmingen. En dat doen we vanuit onze christelijke identiteit. Onze missie luidt dan ook:

 

Wij geloven in een wereld waar samen reizen leidt tot verbinding, (lokale) ontmoeting, verdieping, verrijking en bezinning. Dat doen we met hart voor mens, maatschappij en milieu.

 

Tijdens onze reizen maakt u kennis met andere culturen, bieden wij u exclusieve ervaringen en initiëren wij bijzondere ontmoetingen met de lokale bevolking. Verhalen worden in religieus-historisch perspectief geplaatst. Dat doen we met respect voor iedereen. Tevens is er tijdens onze reizen aandacht voor het ervaren van uw eigen overtuiging, is er ruimte voor uw persoonlijke verhaal, gaan we met elkaar in gesprek en kijken we naar elkaar om. We reizen samen en willen u een onvergetelijke en verrijkende ervaring bieden.

DrieTour ondersteunt het goede werk dat het Holy Land Institute for the Deaf doet, ook u kunt uw steentje bijdragen!

Iedereen een volwaardig leven Lees verder
Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief