Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

ons aanbod

Goed verzekerd op reis!

DrieTour brengt haar verzekeringen onder bij Europeesche Verzekeringen: de specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Europeesche Verzekeringen is een schadeverzekeringsmaatschappij met als specialisme het verzekeren van risico’s die mensen op reis en in hun vrije tijd lopen. De verzekeringen die DrieTour van de Europeesche aanbiedt omvatten hulpverleningsdekking door alarmcentrale SOS International. Dit betekent wereldwijd, 24 uur per dag persoonlijke en materiële hulpverlening. Door samenwerking van de Europeesche met Euro-Centers is er in vele landen ook hulp ter plekke. Een geruststellende gedacht voor u als reiziger!

Verzekeringen

 

Reisverzekering
Wanneer u bij DrieTour een reis boekt, dan bieden wij u ook de mogelijkheid daar goede verzekeringen bij af te sluiten. Neem bijvoorbeeld de Ideale Reisverzekering: u betaalt uitsluitend premie over de periode dat u werkelijk met vakantie bent en DrieTour zorgt er automatisch voor dat u verzekerd bent voor Geneeskundige Kosten en Ongevallen, ook uw reisbagage is verzekerd. Voor uw reis binnen Europa verzekeren wij u voor Europadekking. Hieronder vallen ook de niet-Europese landen die grenzen aan de Middellandse Zee! Gaat u nog verder op reis, dan verzekeringen wij u voor Werelddekking. 

 

Comfort reisverzekering Europa
- € 1,92 per persoon per dag
- Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd


Comfort reisverzekering Werelddekking
- € 3,07 per persoon per dag
- Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd


Bekijk hier de 'Algemene Voorwaarden Kortlopende Reisverzekering' van de Europeesche Verzekeringen.

 

Annuleringsverzekering 
Wanneer u een reis boekt is het zaak dat u direct een goede annuleringsverzekering afsluit. Er kan namelijk zomaar iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent uw reis uit te stellen of zelfs te annuleren. Hiervoor worden u kosten in rekening gebracht, maar een annulerings- verzekering kan deze kosten vergoeden. Ook heeft u recht op een vergoeding voor eventuele niet genoten reisdagen doordat u bijvoorbeeld door vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis voortijdig af te breken. Het afsluiten van een annuleringsverzekering bevelen wij van harte aan, ook wanneer u binnenkort vertrekt, want hoe dichter u bij de dag van vertrek bent, hoe hoger de kosten van annulering. DrieTour raadt aan u annuleringsverzekering tegelijk met uw boeking af te sluiten. Wanneer u daarmee 5 werkdagen of langer wacht, zijn de gevolgen van gebeurtenissen in verband met bestaande ziekten, afwijkingen of aandoeningen van de verzekering uitgesloten. 

 

DrieTour biedt twee annuleringsverzekeringen aan. De basis annuleringsverzekering en de all risk annuleringsverzekering. Hieronder vindt u in het kort de voornaamste verschillen tussen de verzekeringen.

 

Basis annuleringsverzekering
- 5,5% van de reissom + 21% assurantiebelasting
- Vergoeding annulering om redenen genoemd in de voorwaarden


All risk annuleringsverzekering
- 7% van de reissom 21% assurantiebelasting 
- Vergoeding annulering om redenen genoemd in de voorwaarden
- 75% vergoeding annulering om aanvullende redenen (bv. beste vriendin ernstig ziek, nieuwe baan waarin u snel moet beginnen)
- 75% vergoeding eerdere terugkeer om aanvullende redenen 

 

Bekijk hier de 'Algemene Voorwaarden Kortlopende Annuleringsverzekering' van de Europeesche Verzekeringen.

 

Goed om te weten

  • Bekijk hier de brochure 'Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering'. 
  • Lees de samenvatting van de reisverzekering op de verzekeringskaart.
  • Lees de samenvatting van de annuleringsverzekering op de verzekeringskaart.
  • U betaalt éénmalig € 5,50 poliskosten per boeking/factuur.
  • De maximale premie per persoon per verzekering is € 242,- incl. ass.belasting. Verzekeringen met een premiebedrag hoger dan dit bedrag kunnen niet via DrieTour worden afgesloten. Neem hiervoor contact op met uw bank of verzekeringsadviseur.
Dé nieuwsbrief vol reisinspiratie!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief