Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Zien genieten, doet genieten!

Voor het tweede jaar op rij hebben wij een DrieTour reismagazine, speciaal voor mensen met een fysieke beperking. Vol boeiende, inspirerende ervaringen en prachtige foto’s. Zoals wij vorig jaar vermeldden, zijn deze reizen een belangrijk en groeiend product binnen DrieTour. Voor 2016 hebben we ons productaanbod dan ook uitgebreid; niet drie maar vijf bijzondere reizen waaruit u kunt kiezen. En daarmee voor elk wat wils!

 

Wat denkt u van het interessante Griekenland met haar heerlijke klimaat, waar we een prachtig aangepast hotel voor u gevonden hebben, met uitzicht op zee! Of gaat u liever mee naar het eiland Malta met haar knusse badplaatsen en rotsachtige baaitjes. Het hotel heeft verschillende zwembaden en een Arabisch ingerichte spa. Dat wordt genieten. En hoe klinkt het om naar Toscane te gaan? Als er een vakantiebestemming bij uitstek is……Het rolstoeltoegankelijke hotel is een oase van rust en ligt toch te midden van steden als Florence en Siena. En dat de Italiaanse keuken aantrekkelijk is, dat zal vrijwel iedereen beamen. Liever niet vliegen, maar met de bus? Ook dat kan! Naar Leipzig en Dresden bijvoorbeeld, waarbij Erfurt niet wordt overgeslagen. Of dichter bij huis: Antwerpen! Met leuke excursies naar Gent en Brugge en met als klap op de vuurpijl een bezoek aan het Historium, waar u midden in historische scènes komt te staan. Een totaalbeleving van decors, muziek, speciale effecten en film.

 

Blader snel verder. Want welke bestemming u ook kiest…. Reizen met DrieTour is bijzonder en biedt u een verrijkende en onvergetelijke ervaring. En dat geldt in het bijzonder voor onze reizen voor mensen met een fysieke beperking.

 

Al 20 jaar ben ik binnen DrieTour verantwoordelijk voor de praktische organisatie van deze reizen. Reizen die extra zorg en aandacht verdienen, waarbij het contact en de afstemming met reisleiding en teamleden, maar ook met u als reiziger heel belangrijk is. In al die jaren ben ik een paar keer mee geweest als teamlid. Als teamlid help je bij het aantrekken van steunkousen, je duwt een rolstoel of geeft een arm, loopt langs het buffet met de deelnemers, maar bovenal heb je het gezellig met elkaar in de bus of aan tafel. Je drinkt aan het einde van de dag nog een drankje in de lobby of doet samen de ansichtkaarten op de bus. Het contact met elkaar, de boeiende gesprekken, de lach en de traan, dat maakt het zo bijzonder om als teamlid mee te gaan. En zien genieten, doet genieten. Het maakt mijn werk extra leuk en boeiend.

 

Bladert u snel verder en droom vast lekker weg over uw volgende reis. De keuze is aan u!

 

Annemieke van Veenendaal – Collet

Coördinator reizen voor mensen met een fysieke beperking.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief